Tehertaxi – Csomagszállítás – Teherautó Bérlés – Fapados Költöztetés

Tehertaxi – Csomagszállítás – Teherautó Bérlés – Fapados Költöztetés

Az Unió Teher szeretné szélesebbé tenni a szolgáltatásai körét, gondolva a kisebb keresetű emberekre, a külföldre költöző új munkavállalókra, és a kisebb, kalákában történő költözőkre. A tehertaxi szolgáltatásunkkal, teherautó bérléssel és a fapados költöztetéssel cégünknél korrekt áron juthat kisteherautókhoz, furgonokhoz, személyautóhoz.

Nálunk nincs kaució, hétvégi felár, rejtett árak.

Tehertaxi szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk akik 2–3 db bútort, háztartási gépet, barkácsboltokból, bútoráruházakból  (ajtót, ablakot, építőanyagot, bútorlapot stb), megrendelt bútorait szeretné hazaszállítani. A szállítást, fuvarozást, bútorszállítást  fix áron, gyakorlott rakodókkal oldjuk meg, Budapesten, Pest megyében és belföldön.

Szállítóbrigádjaink képzettek és nagy odafigyeléssel járnak el a költözés során. Rakodóink a legkisebb munkától a legnagyobbig, ugyanolyan gondossággal járnak el. Nincs emeletdíj és hétvégi felár, költöztetését, fuvarozását, bútorszállítását azonnal megtudjuk oldani.

 

Teherautó – furgon – személyautó bérlés

Vállalkozásunk több típusú és méretű teherautókat és furgonokat tud biztosítani sofőrrel együtt, leendő megrendelőinek. Járműparkunk műszakilag teljes mértékben megfelel az Uniós előírásoknak. Rendelkeznek magyar és osztrák autópálya matricával, és a tavalyi évtől kötelező osztrák környezetvédelmi engedéllyel.

Raktér méretek :
Ford Tranzit ponyvás teherautó  3,5 tonnás : 4,80 x 2,20 x 2,20
Ford Tranzit ponyvás teherautó  3,5 tonnás : 4,80 x 2,40 x 2,20
Ford Tranzit zárt furgon             3,5 tonnás : 3,50 x 1,70 x 1,80
Mercedes  Vitó zárt furgon         2,5 tonnás : 2,30 x 1,60 x 1,35

Teherautóink, furgonjaink kifogástalan állapotban vannak, rendszeresen szervizeltek. Rendelkezünk belföldi és nemzetközi fuvarozói engedéllyel, így a sofőrrel együtt kibérelt teherautók szállíthatnak az Unió összes tagállamába. Ajánljuk : költöztetés Budapesten, nemzetközi költöztetés, bútorszállítás külföldre, csomagszállítás, csomagszállítás külföldre, kisbútorok szállítása, stb. Sofőreink megbízhatóak, ápoltak és kulturáltak. Nagy gyakorlattal rendelkeznek a belföldi és nemzetközi fuvarozásban, szállításban.

 

Fapados Költöztetés – Tehertaxi

Nem kell utánfutót bérelnie, nincs kaució és hétvégi felár. Fapados költöztetés a legjobb áron Budapesten, belföldön és külföldre  egyaránt. Mi biztosítunk önnek egy 3,5 tonnás teherautót sofőrrel együtt, és a rakodást önökre bízzuk. Előre előkészítik a szállítandó bútorokat és csomagokat, a teherautó megérkezésekor pedig önök kihordják a teherautóhoz. A sofőr a teherautón elpakol, és így gyorsan el lehet indulni a lerakó helyre. A fapados költöztetésnél sokat spórolhat, mivel nem kell a rakodókat  külön megfizetni.

 

Reptéri transzfer – utasszállítás – csomagszállítás

Gyors, rugalmas  és diszkrét reptéri transzfer, személyszállítás Budapesten, belföldön és az Unióban egyaránt. Kényelmes Mercedes  személyautónkkal színvonalasan és kulturáltan szállítjuk önt, ismerőseit vagy éppen családtagját. Nálunk nem érheti  kellemetlen meglepetés, mert csak az előre megbeszélt összeget kell fizetnie. Szállítható személyek száma 4 fő, plusz 2–3 db bőrönd, kézipoggyász. Több bőrönd vagy csomagszállítás esetén ajánljuk Renault Espace személyautónkat.

Ezzel a típussal 10–15 db bőrönd és kézipoggyász szállítása lényelmésen megoldott. A Renault Espace személyautónkkal vállalunk még csomagszállítást, kiszállítást, bútor nélküli albérletek költöztetését. A teljes körű lakossági szolgáltatásunkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, a hét minden napján. Az Unió Teher mindig arra törekedik, hogy a megrendelőink midig meglegyenek elégedve szolgáltatásainkkal, szélesítsük szolgáltatásaink körét és minőségét.

Unió Teher – Nálunk a megrendelő a legfontosabb !

Tehertaxi
20160304_12191920150825_054447
image-4de25c78d7b6e6d125cf8c19fe6a3892ff85023512da48ad6ee09c546066b0da-V
Fénykép0021
Merciespace20160304_121919