Nemzetközi Költöztetés

Ha Nemzetközi Költöztetés – Szállítás – akkor :  Unió Teher

Az Unió Teher kimondottan belföldi és nemzetközi költöztetésre, szállításra szakosodott vállalkozás. Tehergépjárműveink szintén erre a feladatra lettek felszerelve, így nagy távolságokra is biztonságosan és rugalmasan tudunk szállítani.

Nemzetközi költöztetésnél, szállításnál az Unió Teher a munkafelméréstől kezdve a csomagolásig, tehergépjármű szakszerű berakodásáig, autópálya díjig, kapudíjig, kompdíjig,  a lerakóhelyen a bútorok, ingóságok lakásba hordásáig mindent megold.

Az Unió Teher nemzetközi költözéskor kivétel nélkül mindent zsugorfóliával véd. Az antik bútorokat, festményeket, műtárgyakat légpárnás és habfóliába, illetve plédekbe, vastag paplanokba csomagoljuk.

A lapra szerelhető bútorokat képzett rakodóink szakszerűen szétszerelik, alkatrészenként fóliázzák, és a lerakóhelyen szintén szakszerűen össze is szerelik. Így a hosszú út után, bútorai épségben érkeznek meg, és több hely marad a teherautón. Természetesen biztosítani tudjuk  a csomagoló anyagokat, sőt a költöztető dobozokat is. Így levesszük a válláról a terhet, hiszen egy nemzetközi költözésnél önnek a kisebb gondja is nagyobb annál, hogy dobozokért, fóliáért szaladgáljon.
A megrendelő ha igényli, akkor szívesen vállaljuk a kicsomagolást, bútorok összeszerelését, mosógépek üzembe helyezését.

A munkafelmérés Budapesten és környékén díjmentes, szívesen kimegyünk a megrendelőinkhez, a személyes találkozás nagyon fontos. Vidékről külföldre, illetve külföldről Magyarországra való költözésnél részletesen kell elküldeni az elszállítandó dolgok listáját. Illetve pontosan kell megadni a felrakó és a lerakó helyek címét, a megrendelő telefonszámát, elérhetőségét.

Reméljük hogy segítséget tudtunk nyújtani önnek, és így könnyebben tud dönteni hogy melyik céget válassza. Az Unió Tehernél mindig a megrendelő a legfontosabb!

Vállalkozásunknál mindenki arra törekszik hogy gyorsan, pontosan és szakszerűen oldjuk meg a ránk bízott feladatot, a megrendelő megelégedettségére.

Nem mindegy, hogy kire bízza  értékeit, ingóságát. Ne kockáztasson kezdőkkel!

Nemzetközi Költöztetés

blank
blank